Soui laat Teams beter werken. 

Een Team bestaat uit collega’s, bestuursleden, vrijwilligers, projectteamleden, studenten, deelnemers van kennis- en innovatie-uitwisselingsplatformen of samenwerkings-verbanden.

Ingericht voor het resultaat

Bij Soui staat het resultaat van het samenwerken en het resultaat van het delen van informatie centraal. Het initiatief, de voortuitgang en het gezamenlijke resultaat is Soui's doel.

Soui is bedoeld voor..

alle teams: projectteams, verbeterteams en innovatieteams, maar ook vooral zoals besturen van - bijvoorbeeld - verenigingen.

Een Teamlid deelt informatie met Soui over...

  • Bijeenkomsten (uitnodiging, agenda, verslag, acties, bijlagen) *) over nieuwe en lopende
  • Verbeterinitiatieven (te verbeteren, oplossing, aanpak, voortgang, kosten/baten).
  • Hij of zij stelt vragen - via het Forum - aan anderen en debatteren over de actuele onderwerpen.
  • Teamleden reageren op elkaars bijdragen,
  • zetten Acties uit en
  • delen Nieuwtjes met elkaar.

Niet meer zoeken. Alles bij elkaar.

De essentie is dat teamleden alle informatie die de samenwerking betreft op één centrale plaats heeft, die informatie bewerkt en aanvult. Het is informatie van het gehele team. Alle aanpassingen en toevoegingen zijn direct voor de anderen te zien en te gebruiken.

Online / Internet

Soui werkt via het internet (browser) of is een App op een computer, smartphone en/of tablet. Samenwerken via Soui is dus onafhankelijk van plaats en tijd.

Altijd op de hoogte

Je stelt zelf je periodieke meldingen in via de mail als er iets is veranderd of toegevoegd. Zo ben je altijd op de hoogte.

Ideeënbus

Elk team heeft een digitale ideeënbus zodat derden ook met suggesties kunnen bijdragen. Ideeënbusaandragers kunnen daarna de afhandeling van zijn of haar eigen ideeën volgen via een eigen inlogcode.

Samenwerken met andere teams

Soui Teams werken ook onderling samen door Teams te koppelen. In dat geval zijn de Soui-omgevingen open (alleen-kijken), zodat het delen van kennis en ervaringen eenvoudig is.